Solcelleentreprenør

Solceller
Erhverv & Produktion

Den hurtigesle vej til bæredygtig energi

Eksempler på Solcellepakker til Erhverv

15 kWp Solcelleanlæg

119.000,- kr eksklusive moms 
Inkl. Standard montering på skråt tag. Tillæg ved fladt tag

25 kWp Solcelleanlæg

185.000,- kr eksklusive moms 
Inkl. Standard montering på skråt tag. Tillæg ved fladt tag

50 kWp Solcelleanlæg

365.000,- kr eksklusive moms 
Inkl. Standard montering på skråt tag. Tillæg ved fladt tag

Investér i grøn energi og spar på bundlinjen

Solcelleenergi er en af de mest effektive og miljøvenlige energikilder, der er tilgængelige i dag.
Det er en af de mest kosteffektive energikilder, der er tilgængelige for virksomheder, og det er meget effektivt til at reducere virksomheders driftsomkostninger. Solcelleenergi giver virksomheder mulighed for at producere deres egen elektricitet og gøre sig mere uafhængig af dyr og ustabil offentlig strømforsyning. Dette giver virksomheder mulighed for at spare penge på deres elregninger, samtidig med at det hjælper med at reducere virksomhedens CO2-fodaftryk. 


Fladt tag eller skråt tag
Vi installerer solceller til både flade tage og
til saddeltage (skrå tage).
Til fladtagssystemer er det typisk ballastsystemer vi monterer, hvor man lægger solcellerne på et stativ, der holdes nede på taget med vægt. På den måde undgår man at gå igennem tagmembranen, hvilket sikrer mod utætheder.

Der trækkes ledninger ned til inverter og gennem en såkaldt svanehals, så man ligeledes undgår utætheder.
Til større skrå tage, sættes normalt stiladser op, så vi kan overholde sikkerhedsreglementerne og arbejde effektivt med monteringen.

Fakta & tal om solceller Erhverv

  • Tilbagebetalingstiden på et solcelleanlæg til erhverv eller produktion, ligger typisk mellem 4-8 år. især fordi virksomhederne ofte bruger energien når Solcellerne producerer strøm.

  • Investeringsafkastet ligger ofte oppe over 10% årligt ift. investeringen.

  • CO2 Reduktion ved eksempelhvis et 50 kWp solcelleanlæg spare miljøet for ca. 6,4 ton CO2 årligt.

  • Grøn profil - Virksomheder opnår umiddelbart en mere grøn profil, ved at installere et solcelleanlæg. faktisk oplever vi at et stigende antal virksomheder der vil have hele deres årlige el-forbrug dækket af solcellestrøm, også selv om de ikke kan bruge strømmen. På den måde bliver de klimaneutrale ift. deres el-forbrug.

  • Batteri, eller lagring af strøm frarådes for det meste til solcelleanlæg til erhverv, medmindre energiforbruget ligger i aftentimerne eller om natten, 

  • Solceller giver den billigeste strøm, og er den mest rentable, grønne energiløsning til virksomheder.

Kontakt os

Lad os snakke om Solceller

 
 
 

Solceller er den billigeste strøm til virksomheder

Faktisk et solcelleanlæg vejen til den billigeste strøm for virksomheder, hvis man ser på investeringen over tid, Efter tilbagebetalingstiden er i hus, vil man have en stabil årlig strømproduktion der der koster nærsten ingenting, bortset fra et inverterskift efter 12-15 år inde i anlæggets levetid.

Solceller kan let tilpasses til en virksomheds specifikke behov og kan bruges til at producere energi til en langkke opgaver, herunder belysning, opvarmning, ventilation og andre energikvende projekter. Solcelleenergi har også tendens til atre meget robust og holdbart. Det kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid på op til 25 år. Dette gør det til en god investering for virksomheder, da vedligeholdelse af et solcelleanlæg er minimalt og kan ordnes med en meget lille årlig serviceaftale hvor anlægget gennemgås af en tekniker og evt. rengøres.