Solcelleentreprenør

Om NordSol

Solcelleentreprenør til Private & Erhverv

 10 års erfaring i solcellebranchen


I NordSol ved vi at vores kunder er det vigtigeste for virksomheden. Vi bestræber os derfor altid på at gøre en positiv forskel for vores kunder..

VORES KERNEVÆRDIER

Mission

Verden står over for en klimakrise, der vil have vidtrækkende konsekvenser for kommende generationer. Med skabelsen af NordSol, ønsker vi at være med til at bremse klimaforandringer, alt det vi kan.

Løsningerne på klimakrisen er mange, og kræver derfor også mange forskellige redskaber og teknologier, så vi i fællesskab kan nedbringe planetens CO2-udledning.

Vi ønsker at bidrag til den Grønne omstilling via installation af lokal VE produktion hos den enkelte husholdning eller virksomhed.


Vision
Vi ser for os at virksomheden gennem de første 2 år af firmaets rejse vil gå fra at sælge udelukkende til private og mindre erhvervsdrivende til også at installere større taganlæg til erhvervsdrivende.

Her ser vi at markedet vil have en længere levetid før markedet er mættet.

Kunderne:
Vi ønsker at fokusere på kvalitetsprodukter, da disse har det mindste CO2 aftryk gennem længere forventet levetid på de enkelte dele.


GARANTI FOR ENERGIBESPARELSER  OG MATERIALER I HØJ KVALITET

MØD VORES TEAM

Mød dem du taler med når du vælger solcelleanlæg fra NordSol

Mikkel Føge

Salg & tilbudsschef

Jeg har mange års efaring med salg og dimensionering af solceller. Hos mig får du et solcelleanlæg der passer til dit behov.


Jacob Christiansen

Salg & Marketing

Jeg forstår hurtigt hvilket solcelleanlæg du har brug for. Tilbuddet kommer inden for 24 timer og kan accepteres digitalt:)


VORES TEAM HJÆLPER DIG MED AT FÅ SOLCELLER OG SPARE PENGE PÅ STRØM